Parafín

Parafín je speciální vosk získaný z ropy. Vyniká svou schopností zadržovat teplo. Tuhne při teplotě 52-62°C. Parafín má všeobecně prospěšné účinky na kůži. Jeho účinky jsou zdravotní i estetické. Pafarín lze použít jako pleťovou masku na obličej, kosmetickou kúru, zábal na krk, ruce nebo nohy.

Účinky parafínových zábalů jsou prohřáží, uvolnění a prokrvení pokožky, působení proti tvorbě vrásek. Parafín také otevírá póry. Parafínový zábal taky zjemňuje ztvrdlou a zrohovatělou kůži na loktech, kolenou rukou a chodidlech, zbavuje pokožku šupinek a odumřelé kůže, odstraňuje tukové polštářky celulitidy.

 

 

 

 
75
170175170

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.